2022级 10月英语月考试卷
英语
满分 150 考试时间 120分钟 命题人 英语教研组 校对人 英语教研组 考试范围 Unit1 适用学生 高一 注意事项:
1.答卷前,考生务必将自己的姓名、考生号等填写在答题卡和试卷指定位置上。
2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮 擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。
3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 第二部分 阅读理解 (共两节,满分50分) 第一节(共15小题; 每小题2.5分,满分37.5分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。
A
Welcome to our school. You can do a lot of things here. Come and join us. Timetable Sunday Monday 8:30—11:30 19:00—21:00 Personal Inventions Space and Man You can see many inventions by the students; Dr. Thomas West you may also bring your own inventions. If you want to know more about the universe. Wednesday Friday 19:30—21:00 18:30—21:00 Modern Medicine Computer Science Mrs. Lucy Green Mr. Harry Morison from Harvard University Would you like to know medical science? Learn to use Windows XP. 21. You may have a chance to introduce your inventions on _________. A. Monday B. Friday C. Sunday
D. Wednesday
22. The person who teaches Computer Science is from___________. A. Australia B. America C. Canada
D. New Zealand
英语试卷 第1页 共8 页
23. You may learn something about a disease called TB from __________. A. Mr. Morison B. Dr. West C. Mr. Thomas
D. Mrs. Green
B
At the beginning of my Senior Two, I received my letter from the New York University (NYU) exchange program, and I was very relieved (如释重负的). I finally had the chance to take high level courses, experience college student life, and gain some extra credit. My aim was to learn the basics of accounting, economics, marketing, and psychology.
When I arrived, I found that there were only 30 students in the program. I was so excited, but also nervous. I was worried that I would not make friends in my new environment. However, I turned out to be totally wrong. NYU hosts free events every week, giving students the chance to meet new people and explore New York City. My favorite events were the Broadway show trips. But there were always a limited number of spots. Therefore, I had to sign up online as soon as I received the reminder and hope that I would be chosen to go.
This summer, I have watched ten Broadway shows, including To Kill a Mockingbird, Aladdin, and Frozen. Actually, I was fully attracted by the shows. Watching a performance almost every week was so amazing. On the way to the different shows, I always met someone new and we’d often chat about our lives. I was so thankful for making so many new friends.
By the time the shows were finished, it was usually late at night. However, I wasn’t scared as Times Square was always so busy, filled with people and lights. This summer was the best ever and I certainly caught a glimpse (一瞥) into college life at NYU. Surprisingly, it is not as scary as I thought. 24.Who might be the author of this text? A.A college student. B.A high school student. C.A high school teacher.
D.A student’s parent.
25.What made the author anxious when arriving at New York? A.’ The difficult courses. B.The challenging program. C.The trouble in making friends.
D.The strict and serious teachers.
26.Why are the Broadway shows mentioned in paragraph 3? A.To introduce some Broadway shows. B.To show the author’s performance skills. C.To attract people to watch Broadway shows. D.To express the author’s appreciation for the program. 27.What can be the best title for the text? A.A Taste of NYU College Life B.An Exploration in New York C.The Amazing Courses at NYU
D.The Attractive Shows of Broadway
C
英语试卷 第2页 共8 页
If you are a teenager without a job,you probably do not have much extra money. Sometimes parents will give their children a weekly pocket money for doing small housework,but it is often not enough once the children grow into teenagers and want to do things with their friends all of the time. How to make money is an important thing for teens to learn. If you’re wondering how a teenager can make good money,some ideas might be:
Getting a part-time job at a local restaurant or store is always a sure way to make money as a teen. But getting a job somewhere like this might be hard,considering mangy jobs in local stores are being taken by adults more and more often. Babysitting is always a good way to make money as a teenager,and finding jobs as a babysitter is often easier than finding a job at a stores.
Doing landscaping(绿化)is something that most adults do not like to do,and teens can usually find jobs around their neighbourhood doing the landscaping of friends and family.
Some teens are good at something such as writing or photography. These teens can make money by doing things such as writing articles for newspapers or magazines or selling their photos online.
Teens who live in a country area can try raising their own animals such as chickens,and selling them or their products.
Looking for jobs can seem hard at first ,but if you have a try ,it should not be too hard to find a job or way to make money.
28.What problem do teenagers have to face when finding a job in local stores? A.Low pay. B.Heavy word. C.Long working hours. D.Competition with grown-ups.
29.Which of the following is easier for teens form the country if they want to earn extra money? A.Babysitting. B.Doing landscaping. C.Selling photos online.
D.Raising animals.
30.What can we learn form the text? A.Most grown-ups hate doing landscaping. B.Getting a part-time job is hard for teens.
C.Pocket money form parents is often enough for teens.
D.Looking after babies is easier than serving customers in a restaurant. 31.What can be the best title for the text? A.The Necessary Skills to Make Money B.How Important Is Money to a Teenager C.How Can a Teenager Make Extra Money D.Teenagers Should Depend on Themselves
D
The Internet plays a big part in human life. We use it for work and pleasure. We use it to learn a new language. We find advice on it. We use it to connect with family and friends. We use it to stay in touch with events we care about. The list goes on and on.
As far as the Internet being a part of our lives, well, that train has left the station. There is no going back to an Internet-free life. But can using the Internet too much be bad for our health? It might be, say researchers. A new study finds that heavy Internet use may be connected to high blood pressure in a young group: teenagers.
The study results show that teens who spend at least 14 hours a week only online may cause high blood pressure, which makes their hearts and blood vessels(血管)work too hard. Over time, this extra pressure increases the risk of a heart attack. High blood pressure can also cause heart and other diseases.
The Henry Ford Hospital in Detroit, Michigan did the study. 335 young people, from 14 to 17 years old, took part in it. 134 of the teens were described as “heavy Internet users”. And researchers found that out of these 134 teens, 26 had high blood pressure. The researchers said the study was the first to connect heavy Web use with high blood pressure.
The lead researcher is Andrea Cassidy-Bushrow. She says, “Using the Internet is part of our daily life, but it shouldn’t ruin(毁坏) us.” Ms. Cassidy-Bushrow adds that it is important for teens to stop to have a rest regularly (有规律地) from their computers or smartphones and do some kind of physical activity. She also suggests that parents shouldn’t let their children use the Internet for more than two hours a day, five days a week. 32. What does the underlined part “that train has left the station” mean in Paragraph 2? A. The train has changed its course. B. The Internet has improved people’s life. C. Life without the Internet is nowhere to be found. D. The Internet brings great changes to people’s life.
33. What can we know about the study according to Paragraph 4? A. Over half of the teens in the study were heavy Internet users. B. Most of the young people had high blood pressure. C. Adult people aged above 17 took part in the study. D. There was no similar study like it before.
34. Which of the following would Andrea Cassidy-Bushrow probably agree with? A. That teenagers shouldn’t use the Internet. B. That the Internet will ruin human life in the future. C. That smartphones are more harmful than computers. D. That regular breaks are necessary when using the Internet. 35. What does the text mainly talk about? A. Heavy Internet users are mostly teenagers. B. How to prevent teenagers from using the Internet.
C. Too much Internet use may be bad for teenagers. D. Every coin has two sides—so does the Internet.
第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。
How to Have a Successful Teenage Life?
Everyone dreams of success in their life, don't they? Even as a teenager, you can achieve success in your life; it really isn't that hard. 36 Do well in school.
No matter how boring it is now,education will help you be a productive member in society.Try your best for excellence in school; listen to the teachers,do your homework, study, and get good grades.Doing so will help you get into a better university,which will enable you to have a bright future. 37 Do good in your community (社区).
Volunteering can not only improve your community's status, but it can make you happier.Studies show that people who volunteer are less likely to develop depression (抑郁) than people who don't. 38 For example, if you love animals, volunteer at an animal shelter.If you love helping the environment,plant trees or pick up litter.When you help others, it will make you feel better about yourself. 39
Remember, they're there to help you be the best that you can be.Respect them and value their opinions,even if they annoy you sometimes. 40 You don't get to choose your teachers or your family, but you still have to put up with them.Learn how to deal with people now, because when you're an adult, you don't get to choose your boss or your co-workers, so learn how to respect them now.
These points can help you enjoy success in your teenage life. A.Live life to the fullest.
B.School sets you up on the right track. C.Be nice to your parents and teachers.
D.Find chances to do volunteer work that interests you. E.It will help you pass time and develop your personality. F.Here are some important points that you may find helpful.
G.Keep in mind that they do the things they do because they care about you. 第三部分 语言知识运用(共两节,满分30分) 第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C 和D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
When I was 12 years old, I already knew that my teen years were going to be the 41 years of my life. I was a total outsider,bullied (欺凌) at school.I fel 42 alone in my small town. 43 , by starting to do volunteer work when was 14, I turned my 44
into a chance to help others. The opportunity to practice kindness made me feel like my
life had a greater
45 . The more 46
energy shared, the more kindness and appreciation I
47 . I realized
英语试卷 第5页 共8 页
that my purpose in life would be to reach out to people, specifically teenagers, and help them feel less alone.
Books were my true friends back then. I was so
48
that the authors wrote those books. The
49
they
offered me with their books saved my life. One of my biggest dreams was to become an author so I could write books
that would
50 other teenagers the way those books helped me.
After
51
terrible experiences at school and at home, I made a choice to take the positive road in the next
steps of my journey. I have been a full-time 52
of teen novels since 2007 and am grateful for this amazing
opportunity to reach
53
to readers every single day. Kindness saved me
54
I needed help the most. Even small acts of kindness can change someone’s life.
You never know what someone else is 55 . But by practicing daily kindness, you become an architect of positive
change. 41. A. best B. worst C. calmest D. craziest 42. A. completely B. obviously C. suitably D. amazingly 43. A. Therefore B. However C. Besides D. Finally 44. A. appreciation B. impression C. problem D. organization 45. A. strategy B. personality C. purpose D. style 46. A. formal B. suitable C. negative D. positive 47. A. believed B. arranged C. received D. addicted 48. A. confused B. obvious
C. fluent
D. thankful 49. A. comment B. recommendation C. accommodation D. kindness 50. A. help B. master C. honor D. rescue 51. A. shocking B. surviving C. calming D. sharing 52. A. author B. summary C. shelter D. volunteer 53. A. away B. in C. for D. out 54. A. when B. if
C. although
D. because 55. A. working out
B. making a difference C. going through
D. working on
第二节(共10小题;每小题1.5,满分15分)
阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式,并将答案填写在答题卡上。 Have you ever asked yourself why children go to school? You will
56
(probable) say that they go to learn
languages, history, science and some other knowledge. That’s quite true, but do you know 57
they learn these
things?
We send our children to school to prepare them 58
the future when they grow up and have to work for
59
(they). Nearly everything they study at school has some practical use in their life. But is that
60
only
reason why they go to school?
There is more in education than just
61
(learn) facts. We go to school to learn how to learn, so that when
we have left school we can continue to learn. A man
62 really knows how to learn will always be
63
英语试卷 第6页 共8 页
(success), because when he has to do something new, he will not only be able to do it well himself, he will also be able
(teach) others how to do it in the best way. So the purpose of schools is not to teach languages, history,
science, etc., but to teach 65
(student) the way to learn.
第四部分 写作(共两节,满分40分) 第一节(满分15分)
假设你是李华,你的英国网友Linda 最近在中国学习。她写信向你诉说了她的困扰:不适应新的生活学习环境,想家,感到很焦虑。请你根据以下要点给她写一封回信。 要点如下:
1.表示理解并给予安慰; 2.提出建议并给出理由。
注意:词数80左右(开头已给出,但不计入总词数)。 Hi,Linda,
I’m sorry to learn that you are having such a bad time.________________________
______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________
Yours, Li Hua
第二节(满分25分)
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左 右。
“Surprise!” was the first thing that I heard as soon as I opened the door. My family and friends were all gathered together. There were colorful balloons all over the house and a big poster that said “Happy Birthday”. And of course there was a cake with 12 candles. It was a wonderful feeling knowing that I had finally turned twelve and that I might possibly get the thing I wanted most.
I saw my mom and dad coming towards me with a small package wrapped up with really nice pink paper with flowers on it. When I removed the paper and opened the box, I couldn’t believe my eyes. I had really got a cell phone! I ran to give my mom and dad the biggest hug ever, and said, “Thank you! I love you!”
“You’re welcome. We knew this was going to make you happy. But we give you this not only because you have turned twelve but also because you are doing well in school. We expect you to keep getting good grades.”
“Of course I will!” I said confidently. As soon as I got to school the next morning I was showing off my phone and asking everyone for their number. It was cool how I got so many contacts (联系人) on the first day. It felt like I
英语试卷 第 7页 共8 页
didn’t even exist in that class any more. I didn’t pay much attention to the teachers because I was too busy on my phone. I texted my friends, surfed the Internet for stories or played games.
Luckily, I didn’t get caught using it. I had formed a habit of secretly enjoying my phone in class. But I was pretty sure that the teachers did notice that I stopped paying attention to them because a week later we took a test and I
failed. To make matters worse, my parents had to sign the test. Paragraph 1:
I had no choice but to show them my test paper.
______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ Paragraph 2:
My mom added, “Let us help you keep your cell phone until you’re old enough.”
______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________
英语试卷 第8页 共8 页
郑州创新科技学校2022级10月英语月考试卷英语答案
阅读理解
A
【文章大意】本文是则广告。欢迎来到我们学校。你可以在这里做很多事情。来加入我 们吧。 21. C【解析】细节理解题。从第一则广告的内容:Sunday8:30---11:30Personal(个人的) Inventions
(发明)可知,星期天你可能有机会介绍你的发明。故选C。
22. B【解析】细节理解题。从第四则广告的句子:Computer Science Mr. Harry Morison from
Harvard(哈佛)University(大学)可知Mr. Harry Morison 是哈佛大学的,就是美国的。 故选B。
23. D【解析】细节理解题。从第三则广告的内容Mrs. Lucy Green,Would you like to know
(医学的) medical science?可知,你可以从格林夫人那里学到一些关于结核病的知识。 故选D。
【解析】这是一篇记叙文。主要讲述了作者得到机会去纽约大学体验校园生活。
24.细节理解题。根据第一段“At the beginning of my Senior Two, I received my letter from the New York University (NYU) exchange program, and I was very relieved (如释重负的). I finally had the chance to take high level courses, experience college student life, and gain some extra credit.”(高二开始时,我收到了纽约大学(NYU)交换项目的来信,我感到非常欣慰。我 终于有机会参加高级课程,体验大学生生活,并获得一些额外的学分。)可知,文章作者是 一名高中生。故选B项。
25.细节理解题。根据第二段“I was so excited, but also nervous. I was worried that I would not make friends in my new environment.”(我很兴奋,但也很紧张。我担心我在新环境中交不到朋友。)可知,作者抵达纽约时感到紧张是因为担心自己在交朋友方面有困难。故选C项。 26.推理判断题。根据第三段“Actually, I was fully attracted by the shows. Watching a performance almost every week was so amazing.”(事实上,我完全被这些节目吸引住了。几乎每周都看一场演出真是太棒了。)可知,作者认为每周去看一场演出非常棒,被节目吸引
了,所以作者在第三段提到百老汇演出是在表达作者对于该节目的喜爱。故选D项。
27.标题判断题。通读全文,文章主要讲述了作者得到机会去纽约大学,去体验校园生活,所以“纽约大学校园生活的体验”可以作为文章标题。故选A 项。 28.D29.D30.A31.C 32.【答案】C
【解析】根据第二段中的“There is no going back to an Internet-free life”可知,本段前两句主要说明互联网成了人们生活中的一部分,人们再也不能回到没有互联网的生活了,故C选项 正确。
33.【答案】D
【解析】根据第四段中的“The researchers said the study was the first to connect heavy Web use with high blood pressure”可知,在此之前没有关于互联网和高血压之间关系的研究,故选D 项。根据第四段中的“335 young people, from 14 to 17 years old, took part in it. 134 of the teens were described as ‘heavy Internet users’”可知,参与研究的是14岁到17岁的青少年,且其中不 到一半的人是重度网络使用者,故A项和C项错误;根据第四段中的“out of these 134 teens, 26 had high blood pressure”可知,134个重度网络使用者中有26个人患高血压,而不是大多数年 轻人都有高血压,故B项错误。 34.【答案】D
【解析】根据最后一段中的“Ms. Cassidy-Bushrow adds that it is important for teens to stop to have a rest regularly(有规律地) from their computers or smartphones and do some kind of physical activity”可知,Ms. Cassidy-Bushrow认为青少年应该放下手中的电脑或智能手机,有 规律地休息一下,进行一些体育活动。故D选项正确。 35.【答案】C
【解析】根据本文内容,尤其是第二段中的“But can using the Internet too much be bad for our health…”以及第四段中的“The researchers said the study… high blood pressure”可知,文章是围 绕着“过度使用互联网会对青少年的健康造成损害”展开和论证的。所以C选项能概括本文大
意。
七选五 七选五:FBDCG 完形填空本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者的青少年时期过得很糟糕,但是幸好作者 从事志愿者工作,将自己的问题变成了帮助他人的机会。那时,书是作者真正的朋友,于是 后来作者成了一名全职的青少年小说作家。作者意识到在自己最需要帮助的时候,善良救了 自己,即使是小小的善举也能改变一个人的生活。
41. B 考查形容词辨析。句意:当我12岁的时候,我就知道我的青少年时期将是我一生中 最糟糕的时期。A. best“最好的”;B. worst“最坏的”;C. calmest“最平静的”;D. craziest“最 疯狂的”。结合后文“I was a total outsider, bullied at school.”可知,作者的青少年时期过得很 糟糕。故选B。 42. A 考查副词辨析。句意:在我的小城里,我感到完全只有我独自一人。A. completely“彻 底地,完全”;B. obviously“明显地”;C. suitably“适当地”;D. amazingly“令人惊讶地”。结 合上文“I was a total outsider”可知,作者在学校是个局外人,因此感觉完全只有自己一人 待在自己的小城里。故选A。
43. B 考查副词辨析。句意:然而,从14岁开始做志愿者工作,我把我的问题变成了一个 帮助别人的机会。A. Therefore“因此”;B. However“然而”;C. Besides“此外”;D. Finally“终 于”。结合前后文语境可知,这里表达的为转折关系,应用however。故选B。 44. C 考查名词辨析。句意同上。A. appreciation“欣赏”;B. impression“印象”;C. problem“问 题”;D. organization“组织”。根据后文“into a chance to help others”以及上文提到的,作者在学校是个局外人,感觉非常孤独,所以志愿者工作是把作者遇到的问题变成了帮助他人 的机会。故选C。
45. C 考查名词辨析。句意:这个做善事的机会让我觉得我的人生有了更大的目标。A. strategy“策略”;B. personality“个性”;C. purpose“目的”;D. style“风格”。根据后文“I realized that my purpose in life would be to reach out to people”可知,志愿者的工作让作者的人生有 了更大的目标。故选C。
46. D 考查形容词辨析。句意:正能量分享得越多,我收到的友善和感激就越多。A. formal“正式的”;B. suitable“适当的”;C. negative“消极的”;D. positive“积极的”。结合后 文“the more kindness and appreciation”可推知,分享的是正能量,收到的是友善和感激。故选D。 47. C 考查动词辨析。句意同上。A. believed“相信”;B. arranged“安排”;C. received“收到”; D. addicted“沉迷于”。结合上文“the more kindness and appreciation I”和语境可知,这里是 指作者收到来自他人的友善和感激。故选C。
48. D 考查形容词辨析。句意:在那时,书是我真正的朋友,我很感激作家们写了那些书。 A. confused“困惑的”;B. obvious“明显的”;C. fluent“流畅的”;D. thankful“感谢的”。结合后文“The _____ they offered me with their books saved my life”可知,作者是感激写书的作 者的。故选D。 49. D 考查名词辨析。句意:他们通过书籍传递的善良拯救了我的生命。A. comment“评论”; B. recommendation“推荐”;C. accommodation“住宿”;D. kindness“帮助,善良”。通读全文可知,作者从阅读中学到了善良,正是善良拯救了作者的生命。故选D。
50. A 考查动词辨析。句意:我最大的梦想之一就是成为一名作家,这样我就可以写书, 像那些书帮助我一样帮助其他青少年。A. help“帮助”;B. master“掌握”;C. honor“给…… 以荣誉”;D. rescue“营救”。根据后文“other teenagers the way those books helped me”可知, 作者想成为一名作家,像那些书帮助自己一样帮助其他青少年。故选A。
51. B 考查动词辨析。句意:艰难挺过在学校和家里的可怕经历后,我选择在接下来的旅 程中走积极的道路。A. shocking“使震惊”;B. surviving“从(困难)中挺过来,艰难度过”; C. calming“使平静”;D. sharing“分享”。根据后文“terrible experiences at school and at home” 可知,此处指作者“从(困难)中挺过来,艰难度过”。故选B。
52. A 考查名词辨析。句意:自2007年以来,我一直是一名全职的青少年小说作家,我很 感激能有这样一个每天都能接触到读者的绝佳机会。A. author“作家”;B. summary“总结”; C. shelter“庇护所”;D. volunteer“自愿者”。根据上文“One of my biggest dreams was to become an author”可知,作者的梦想是成为一名作家,所以此处指成为全职作家。故选A。
53. D 考查介词辨析。句意同上。A. away“远离”;B. in“在里面”;C. for“为了”;D. out“向 外”。根据第一段中“my purpose in life would be to reach out to people”可知,作者有了每天都可以接触读者的机会。reach out“接触”。故选D。 54. A 考查连词辨析。句意:当我最需要帮助的时候,善良救了我。A. when“当……的时候”; B. if“如果”;C. although“虽然”;D. because“因为”。结合前后文语境可知,此处为时间状语从句,表示“当……的时候”。故选A。
55. C 考查动词短语辨析。句意:你永远不知道别人正在经历什么。A. working out“算出”; B. making a difference“有影响”;C. going through“熬过,经历”;D. working on“致力于”。根据上文“You never know what someone else is”并结合文章提到的作者遭受的可怕经历 可推知,此处作者想表达“你永远不知道别人正在经历什么”。故选C。 语法填空
本文是一篇说明文。文章解释了孩子们上学的原因。孩子们上学不仅是为了学习语言、 历史、科学等知识,更重要的是学会如何学习。
56. probably 考查词性转换。句意:你也许会说他们要去学习语言、历史、科学和一些其他 的知识。修饰动词say应该用副词。故填 probably。
57. why 考查宾语从句。句意:那的确是对的,但你知道他们为什么要学这些东西吗?本 句中挖空处引导宾语从句,并在句中充当原因状语。故填why。
58. for 考查介词。句意:我们送孩子上学让他们为未来做好准备……。prepare sb. for sth. 意为“让某人为某事做好准备”。故填for。
59. themselves 考查反身代词。句意:……当他们长大并不得不为自己工作的时候。for oneself意为“替自己,为了自己”。故填themselves。
60. the 考查定冠词。句意:但那是他们上学的唯一理由吗?“only reason”后面由定语从句 “why they go to school”修饰,表示特指,因此前面应该用定冠词修饰。故填the。
61. learning 考查非谓语动词。句意:教育不仅仅是学习事实。结合句意并分析句子结构可 知,than是介词,因此后面应该用动名词作宾语。故填learning。 62. who/that 考查定语从句。句意:真正知道如何学习的人总会成功的……。在这个句子中, 先行词是a man,挖空处所填的关系代词指代先行词,引导定语从句并在从句中作主语。 故填who/that。
63. successful 考查词性转换。句意:真正知道如何学习的人总会成功的……。结合句意并 分析句子结构可知,挖空处应该用形容词作表语,表示“成功的”。故填successful。
. to teach 考查固定搭配。句意:……他还能够教会他人如何用最好的方法做这件事情。 be able to do sth.意为“能够做某事”。故填to teach。
65. students 考查名词单复数。句意:所以学校的目的不是教语言、历史、科学等,而是教 学生学习的方法。根据常识可知,此处应该用student的复数形式作teach的宾语,表示泛指。故填students。 参考范文: 第一节
Hi,Linda,
I’m sorry to learn that you are having such a bad time.Actually,most people will feel homesick and anxious when they leave home and come to a new place,especially a foreign country.So don’t worry too much. Here are some tips for you.First,you’d better try to change some of your habits so that you can get used to the new environment as soon as possible.Second,make more new friends,who can share their hobbies and ideas with you.You will feel less homesick with many friends around you.Third, you should take part in some social activities.It will help you learn more about the local customs and cultures.
I hope my advice will be useful. Yours, Li Hua 第二节
Paragraph 1:
I had no choice but to show them my test paper. When seeing my test result, they couldn’t believe it. They were angry but most of all, they were disappointed. They asked me why I failed the test. I didn’t dare to tell a lie, and told them the truth. When figuring out the cause, my dad said, “The phone helps you communicate with us and your friends, but I think you’re too young to properly use it.” Paragraph 2:
My mom added, “Let us help you keep your cell phone until you’re old enough.” Although I was unwilling to do it, I still took my phone out of my pocket and handed it to my parents. During the first days without the cell phone, I felt bad. But eventually I got used to it and my life, especially my school life, became normal again. In class, I’d listen carefully as before. After school, I’d be devoted to finishing my homework. Gradually, my school performance improved and I obtained good grades again.
因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容